2017-11-08

BAL SYLWESTROWY 2017/2018 - ostatnie 20 miejsc! SERDECZNIE ZAPRASZAMY!


Z radością informujemy, iż nasz BAL SYLWESTROWY 2017/2018 cieszy się ogromnym zainteresowaniem! Zostało tylko 20 miejsc! SERDECZNIE ZAPRASZAMY! O oprawę muzyczną oraz efekty świetlne tego wieczoru zadba para doświadczonych DJ-ów. Poza świetną muzyką oraz pokazem świateł gwarantujemy Państwu również bogate i smaczne menu!

 BAL SYLWESTROWY 2017/2018

HARMONOGRAM IMPREZY I MENU SYLWESTROWE:

• POWITANIE WSZYSTKICH GOŚCI (GODZ. 20.00)
• ZUPA (GODZ. 20:15)
   KREM ZE SZPINAKU Z JOGURTOWYM KLEKSEM I PRAŻONYMI ZIOŁOWYMI GRZANKAMI
• DANIE GŁÓWNE (SERWOWANE NA PÓŁMISKACH DO WYBORU (GODZ. 20:30)
   POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE Z GRZYBÓW LEŚNYCH 
   CHRUPIĄCE DROBIOWE FILETY W MIGDAŁACH
   KOTLETY SCHABOWE PO POLSKU 
   ZIEMNIAKI GOTOWANE Z NUTĄ CHRZANOWĄ 
   FRYTY FARMERSKIE
   KALAFIOR I BROKUŁY Z RUMIANĄ BUŁKĄ
   SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, Z MARCHEWKĄ I KUKURYDZĄ
• DANIA ZIMNE SERWOWANE NA BUFECIE (GODZ. 21:15)
   AROMATYCZNE ROLADKI ZE SCHABU
   ROLADKI WIEPRZOWE Z FARSZEM SZPINAKOWYM
   ZIOŁOWA ROLADA Z INDYKA
   SZYNKA
   POLĘDWICA
   KABANOSY
   SELEKCJA KIEŁBAS
   SELEKCJA SERÓW
   RYBA W SOSIE GRECKIM
   SELEKCJA DELIKATNYCH PŁATÓW ŚLEDZIOWYCH W ZALEWIE ŚMIETANOWEJ I W OLEJU Z CEBULKĄ
   TYMBALIKI DROBIOWE 
   SAŁATKA GRECKA Z SEREM FETA
   PIKLE WARZYWNE
   OGÓRKI MAŁOSOLNE
   SAŁATKA Z ZIELONEJ FASOLI I TUŃCZYKA
   SAŁATKA JARZYNOWA
   PIECZYWO MIESZANE (KOSZE CHLEBÓW, BUŁECZKI)
• BUFET GORĄCY (GODZ. 22:30) SERWOWANY W PODGRZEWACZACH
   ŻUREK STAROPOLSKI 
   UDKA Z KURCZAKA W ZALEWIE MIODOWEJ
   ESKALOPKI SCHABOWE W SOSIE KOPERKOWYM
   STROGONOW
   RYŻ
   ZIEMNIAKI PIECZONE Z ROZMARYNEM
   BUKIET WARZYW DUSZONYCH W BIAŁYM WINIE
• GODZ. 24.00 POWITANIE NOWEGO ROKU 2018 Z TOASTEM WINEM MUSUJĄCYM PRZY AKOMPANIAMENCIE   FAJERWERKÓW
• NOWOROCZNY TORT (GODZ. 24.30)
• BUFET GORĄCY (GODZ. 1:30)
   BARSZCZ CZERWONY
   SELEKCJA DOMOWYCH PIEROGÓW GOTOWANYCH I SMAŻONYCH
   RUSKIE I Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
• BUFET SŁODKI :
   SELEKCJA CIAST (4 RODZAJE)
   PATERY OWOCOWE
• NAPOJE SERWOWANE BEZ OGRANICZEŃ:
   WODA, SOK POMARAŃCZOWY, SOK JABŁKOWY, KAWA I HERBATA

CENA ZA OSOBĘ TO 249 PLN. PRZY REZERWACJACH STOLIKÓW (OD 8 OSÓB) CENY USTALANE INDYWIDUALNIE.
W SPRAWIE REZERWACJI PROSIMY O KONTAKT Z RECEPCJĄ POD NUMEREM +71 7151600 LUB O REZERWACJĘ EMAIL POD ADRESEM RECEPCJA@SOBOTEL.PL


Galeria zdjęć